BIOGRAPHY

Bio in English

SEGMENTIA

Joulukuussa 2012 ystävät Arttu ja Jere odottivat maailmanloppua yhteisen ystävän luona. Ilta vaihtui yöksi ja sitten seuraavaksi päiväksi...

****

Pop metal -yhtye Segmentia on useiden musiikkityylien ilotulitusta raskaiden ja popahtavien soundien perustuksilla. Bändi on luonut itselleen myös yksilöllisen soundin, jota kutsutaan ”7egment” soundiksi.

Biisien tarinat ovat otteita yksilön ja ihmiskunnan elämästä tässä maailmassa – mitkä asiat ovat merkityksellisiä, mitä olemme täällä kokeneet, mitä meidän tulisi elämästä ymmärtää täällä ollessamme ja ennen kaikkea, mitä meidän tulisi arvostaa ja vaalia.

Segmentian esiaste muotoutui jo vuoden 2012 lopussa, cover-viritelmän raunioille. Segmentian ensimmäinen EP ”Shanghai” julkaistiin syksyllä 2019. Sitä ennen bändin nimeä pyöriteltiin, basistit ja laulajat ovat vaihtuneet ja omaa soundia on etsitty, tutkittu - ja lopulta löydetty.

Bändin jäsenet ovat tuoneet oman erilaisen taustansa yhtyeen musiikkiin: Jere tunnetaan aikaisemmilta ajoiltaan power metal yhtye Celestyn musiikkitaiturina ja Sami on kunnostautunut oldschool-musiikin kentällä. Arttu on kasvanut klassisen rockin säestämässä musiikkikodissa, kuin myös Kansana ammentaa musiikin perimästään.Siksi myös Segmentian musiikissa rikotaan genrerajoja.

Bändin jäsenten välinen yhteys ja ystävyys on äärettömän tärkeää. Ihmisten kollektiivinen yhteys toisiinsa ja ympäröivään maailmaan piirtää meille musiikkimme askelmerkit. Segmentia tahtoo välittää tämän fiiliksen musiikkinsa kautta kuuntelijalleen, jolloin kuuntelijasta tulee osa tätä matkaa ja se musan aiheuttama, taivaallinen flow-tila tulee jaetuksi!

Basso: Sami Lust
Kitara: Arttu Vainiola
Rummut: Jere Luokkamäki
Laulu: Kansana

SHARE THIS PAGE!

ADDRESS
Pirinkatu 13
60320
Seinäjoki, Finland

CONTACTS
Band contact:  info@segmentia.net
Booking contact: booking@segmentia.net          
Phone: +358 44 5723993